Privacy Policy

Stichting Amigos Padre Giovanni Itaúna Privacyverklaring.

Dit is de privacyverklaring van de Stichting Amigos Padre Giovanni Itaúna.
Correspondentieadres Zagershof 1, 5721 HX Asten. E-Mail: info@apgi.nl

De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer: 83973389, hierna te noemen: `de Stichting`. Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met de Stichting.

De Stichting vindt het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom heeft de Stichting in deze privacyverklaring voor u uiteengezet hoe de Stichting met uw persoonsgegevens omgaat en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van deze privacyverklaring neem dan contact op met bovenvermeld correspondentie- of e-mailadres.

1. Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect iets over u zeggen en herleidbaar zijn naar u. Denk aan uw naam en adres of uw geboortedatum.

2. Verwerken
Alles wat met uw persoonsgegevens kan worden gedaan. Bijvoorbeeld het verzamelen, het opslaan, gebruiken, doorgeven en verwijderen van uw gegevens.

3. Verwerkingsdoelen/rechtmatige grondslag
De stichting heeft ten doel het bevorderen van het sociaal/maatschappelijk welbevinden van de inwoners van de gemeente Itaúna in de staat Minas Gerais te Brazilië, alsook het educatief, cultureel, juridisch en opvoedkundig welbevinden te verbeteren en te promoten en al hetgeen in de ruimste zin met een en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

4. Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder uw toestemming verstrekt de Stichting uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die de Stichting met u heeft, tenzij de Stichting wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden.

5. Bewaartermijn
De Stichting zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.

6. Beveiliging persoonsgegevens
De Stichting treft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan. De Stichting zorgt ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat de veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Wanneer er ondanks de door de Stichting getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op de beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van uw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld.

7. Rechten van betrokkenen
U hebt het recht uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, aan te vullen, te verwijderen en/of bezwaar te maken. De Stichting maakt dan een nieuwe afweging om te bepalen of uw gegevens inderdaad gecorrigeerd, aangevuld of verwijderd mogen worden. De Stichting voldoet aan uw verzoek of bezwaar als uw belang zwaarder weegt dan dat van de Stichting en het niet strijdig is met andere wet- en regelgeving. Het indienen van een klacht is mogelijk bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens in te trekken. Het is belangrijk dat u zich kunt legitimeren en kunt aantonen dat de gegevens die u wilt inzien, corrigeren of verwijderen daadwerkelijk van u zijn. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien.

8. Wijzigingen
De Stichting toetst haar privacyverklaring periodiek op veranderende wet- en regelgeving om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van de privacyverklaring worden opgenomen.

Toelichting welke persoonsgegevens door de Stichting verwerkt (kunnen) worden.

Soort gegevensWat voor gegevens kunnen dit zijn?
Gegevens over wie u bentNaam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, functie binnen uw organisatie, bankgegevens
Gegevens die iets zeggen over het gebruik van onze WebsiteIP adres
Gegevens die we van andere partijen ontvangenGegevens die we ontvangen van bedrijven aan wie u toestemming hebt gegeven om gegevens te delen
Gegevens die we met andere partijen delenGegevens die de Stichting verstrekt aan andere partijen die de Stichting inschakelt, noodzakelijk om het doel van de Stichting te realiseren