Feestelijke opening van de Creche

Het stadhuis van Itaúna huldigt Unit II van het Casa Betânia Early Childhood Education Center in.

Het Casa Betânia Early Childhood Education Center, 36 jaar geleden opgericht, gelegen in de wijk Piedade, bedient momenteel 136 kinderen in de kinderopvang. Gezien de vraag naar een groter aantal plaatsen werd een nieuwe overeenkomst getekend met het stadhuis om nog eens 64 kinderen te kunnen opvangen in de ruimte waar voorheen de Santa Helena Retiro opereerde.

In deze zin levert de stad Itaúna, via het gemeentelijk ministerie van Onderwijs, deze donderdag 18 april Unit II van het Casa Betânia Early Childhood Education Centre, dat zal opereren aan de Rua Margarida, 449 – in de wijk Chácara do Quitão. De totale waarde van de investering bedraagt ​​R$861.599,77.

Pater Giovanni (Jo) van de Laar verrichte samen met de Burgemeester van Itauna, Neider Moreira, de opening. Het werd ondanks het regenachtige weer een feestelijke opening en een welkome toevoeging voor de stad. Via deze link kun je de opening nog eens bekijken, het is wel in Portugees. https://www.instagram.com/prefeituradeitauna/reel/C568IrzJxfs/

Rosangela, Fernanda en het hele team van leidsters kunnen nu weer volop verder op de 2de locatie om nog eens 64 kinderen op te vangen en een toekomst te bieden.

Als stichting APGI hebben wij hier ook een mooie financiele bijdrage kunnen doneren om de laatste wensen en inrichtingen te kunnen vervullen, het is prachtig geworden.